Drs. D.B. (Daphne) Westgeest

Sinds 2008 werk ik met veel plezier bij De Klomp Dierenartsen.  Ik begon er als enige dierenarts voor gezelschapsdieren, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een praktijk met 3 vestigingen, 7 gezelschapsdierenartsen en een heleboel paraveterinairen en ondersteunend personeel. Door deze ontwikkelingen in de praktijk kan ik me nu voor een groot deel toespitsen op mijn interessegebied: de chirurgie. Maar ik vind het ook nog steeds leuk om in de spreekkamer te staan in mijn ‘thuishonk’ De Klomp.  Daarnaast verzorg ik met veel plezier de communicatie van de praktijk; de nieuwsbrief, patiënt van de maand en alle facebook-, twitter- en instagram-berichten komen van mijn hand.

Buiten de praktijk ben ik actief in de beroepsvereniging voor dierenartsen (de KNMvD), waar ik bestuurslid ben van de Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren. Vanuit die functie bezoek ik elk jaar het wereldcongres voor gezelschapsdierenartsen,  schuif ik aan bij diverse stakeholders, waaronder het LICG, en houd ik me bezig met de communicatie naar onze leden. Een hele leuke combinatie met de praktijk.

Wellicht heeft u mijn kleine vriend al eens gezien op de praktijk: Kees de dwergkees! Hij is altijd vrolijk, maakt me vaak aan het lachen en ik vind het heerlijk om lekker met hem het bos in te gaan. Daarnaast vind ik het leuk om te fotograferen en  werk ik me regelmatig in het zweet op de fiets, binnen in de sportschool of buiten in deze prachtige omgeving.

Tot ziens bij De Klomp Dierenartsen!

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.