Noor Knook

Mijn naam is Noor Knook. Bijna 3 jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding Dier en Management op het Groenhorst College in Barneveld. Ik wilde graag in de praktijk met dieren gaan werken. Na het behalen van mijn diploma in 2016 heb ik besloten door te gaan studeren als paraveterinair. Met name het persoonlijke contact en het helpen van mens en dier geeft mij veel voldoening. Naast mijn werkzaamheden op de Klomp zal ik blijven door studeren. Vanaf september begin ik met de HBO opleiding Docent en kennismanager Recreatie & Gezelschapsdieren. Hiermee hoop ik u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Begin 2017 heb ik twee maanden stage gelopen bij de Klomp Dierenartsen. Vanaf maart ben ik werkzaam als vaste invalkracht van de dierenartsassistentes. U kunt mij voornamelijk tegen komen op een zaterdag in Elst en in de vakantie op de hoofdvestiging De Klomp.

Ik woon in Arnhem met mijn twee konijnen en drie cavia’s. In mijn vrije tijd train ik mijn huisdieren graag en verzorg ik mijn twee paarden. 

Graag tot ziens op de praktijk!

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.