Drs. W. (Wendy) Nooijen

Mijn naam is Wendy Nooijen en ik ben sinds begin 2013 werkzaam bij De Klomp Dierenartsen. Begin 2012 ben ik begonnen bij Groepspraktijk de Kreel en na de samenwerking in 2013 ook bij de Klomp Dierenartsen. U kunt mij op alle locaties tegenkomen, daar ik op alle vestigingen minimaal 1 dag per week aanwezig ben. Mijn interesse ligt – naast honden en katten – voornamelijk bij wat wij ‘bijzondere dieren’ noemen: konijnen en knaagdieren, vogels en af en toe reptielen. Dat is ook de reden dat ik op alle vestigingen beschikbaar ben. Naast mijn werk, besteed ik veel tijd in de avonduren aan bijscholing over konijnen en vogels op dit moment, waarbij wij u nog beter van dienst hopen te zijn.

Ik ben geboren en getogen in Ede en na de studie in Utrecht wederom in Ede beland. Net als voor heel veel van mijn collega’s is het beroep dierenarts een kinderdroom die werkelijkheid is geworden. Nog altijd geniet ik van het dagelijks contact met dieren en hun eigenaren en ik zie het als een uitdaging om voor goede verzorging en voeding van bijzondere dieren te kunnen zorgen. Waar vroeger het gemiddelde konijn een jaar of 4 werd, hebben wij inmiddels een aantal hoogbejaarde konijnen van 10+ in de praktijk lopen. Dat is natuurlijk hartstikke leuk om te zien!

Samen met mijn vriend, 2 katten, 2 (buiten)konijnen en wat hobbykipjes woon ik nog steeds in Ede, waar we in onze vrije tijd vooral het huis aan het verbouwen zijn, dat is een meerjarenplan ;) Daarnaast kom ik zeer regelmatig bij een grote sportschool in Ede over de vloer en lees ik het liefst een boek in een vrij weekend.

Graag tot ziens bij een van onze vestigingen!

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.