Koeverkiezing

Koeverkiezing De Klomp Dierenartsen

Vrijwel elke melkveehouder heeft wel een favoriete koe, een koe met een goede gezondheid, een fraai exterieur en een hoge productie. Een koe waar u graag de stal vol mee wilt hebben, een koe waar u trots op bent.

Ter ere van het 10-jarig bestaan van De Klomp Dierenartsen organiseren wij voor al onze melkveehouders een ‘koeverkiezing’ met de uitreiking op onze grote open-dag:

Zaterdag 24 maart van 10-16 uur

Om aan deze verkiezing mee te doen vragen wij u:

-       een foto van uw favoriete koe

-       een actuele koekaart

-       een toelichting op uw favoriete koe

Dit kan door een email te sturen naar info@deklompdierenartsen.nl

Inzendingen kunnen tot vrijdag 9 maart ingezonden worden. Een jury zal de inzendingen beoordelen op gezondheid, duurzaamheid, productie en exterieur. Hierbij zal de jury de top vijf voorafgaand aan de definitieve uitslag op het bedrijf komen inspecteren.

Voor de beste koeien hebben we een mooi prijzenpakket:

1e prijs            5x kexxtone bolus

2e prijs            Een doos orbeseal (60 injectoren)

3e prijs            Pakket bolussen (Energie-, Calcium- en Penspillen)

Naast de bovengenoemde prijzen is er ook een publieksprijs voor de koe die van het publiek op de open dag op 24 maart de meeste stemmen krijgt. Hiervoor zullen de tien beste koeien, zoals beoordeeld door de vakjury, in aanmerking komen. Tijdens de open dag is er van 10.00 uur tot 16.00 uur gelegenheid om in de stand van de ‘koeverkiezing’  mee te stemmen voor de publieksprijs, de tien uitgekozen koeien zullen dan gepresenteerd worden aan het publiek.

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.