Marina van der Laan

Mijn naam is Marina van der Laan. Ik ben in juli 2017 stage gaan lopen bij De Klomp Dierenartsen en vanuit deze stage ben ik aangenomen als paraveterinair bij de vestiging De Klomp.

Voordat ik paraveterinair ben gaan studeren heb ik eerst nog een jaar diergeneeskunde gestudeerd in Antwerpen. Helaas viel mij dit toch te zwaar en ben ik in september 2016  begonnen met de studie paraveterinair en hoop deze in juli 2018 te hebben afgerond. Verder ben ik ook bezig om mijzelf te verdiepen in het gedrag van dieren, daarom ben ik aan de cursus kattengedragtherapeut begonnen. In de toekomst zal ik deze cursus ook graag willen volgen voor honden.

Mijn hele leven ben ik omringd door gezelschapsdieren van katten en honden tot degoes, konijnen en cavia’s . Nu woon ik in Veenendaal samen met mijn 3 katten (Yoshi, Minoes en Dexter) en mijn 2 mooie witte herders (Yara en Eevee). In mijn vrije tijd ga ik daarom ook graag een wandeling maken in de bossen met mijn honden. Met Yara hebben wij ook 3 mooie nesten gehad, waarvan ik ook veel plezier had om de puppies te mogen opvoeden en de ontwikkeling van dichtbij te mogen meemaken.

Ik zie u graag in de praktijk!

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.