Drs. D.B. (Daphne) Westgeest

Afscheid…

Na 9 jaar met heel veel plezier bij De Klomp Dierenartsen te hebben gewerkt ga ik de praktijk verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

In de afgelopen 9 jaar is er ontzettend veel veranderd. Ik begon als enige dierenarts voor de gezelschapsdieren in De Klomp, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een praktijk met 3 klinieken en een fantastisch (gezelschapsdieren)team. Met de groei van de praktijk heb ik me ook persoonlijk kunnen ontwikkelen en de kans gekregen mijn interessegebieden, chirurgie en communicatie, uit te breiden en mijn kennis te verdiepen. Ik ben dankbaar voor alle mogelijkheden en steun die ik daarbij gekregen heb.

Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in mij heeft gesteld. Ik heb met veel liefde en plezier de zorg voor uw huisdier(en) met u gedeeld en met veel van u heb ik in de loop der jaren een goede band opgebouwd. Dit zal ik zeker gaan missen! Ik ben ervan overtuigd dat u in zeer goede, bekwame handen bent bij mijn fantastische collega’s en wens u en uw huisdier(en) alle goeds.

Vrijdag 9 maart is mijn laatste werkdag op de praktijk. Hopelijk zien we elkaar nog op onze open dag op zaterdag 24 maart aanstaande, waar ik uiteraard de hele dag aanwezig zal zijn!

Bedankt en wie weet tot ziens!

Daphne

Sinds 2008 werk ik met veel plezier bij De Klomp Dierenartsen.  Ik begon er als enige dierenarts voor gezelschapsdieren, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een praktijk met 3 vestigingen, 7 gezelschapsdierenartsen en een heleboel paraveterinairen en ondersteunend personeel. Door deze ontwikkelingen in de praktijk kan ik me nu voor een groot deel toespitsen op mijn interessegebied: de chirurgie. Maar ik vind het ook nog steeds leuk om in de spreekkamer te staan in mijn ‘thuishonk’ De Klomp.  Daarnaast verzorg ik met veel plezier de communicatie van de praktijk; de nieuwsbrief, patiënt van de maand en alle facebook-, twitter- en instagram-berichten komen van mijn hand.

Buiten de praktijk ben ik actief in de beroepsvereniging voor dierenartsen (de KNMvD), waar ik bestuurslid ben van de Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren. Vanuit die functie bezoek ik elk jaar het wereldcongres voor gezelschapsdierenartsen,  schuif ik aan bij diverse stakeholders, waaronder het LICG, en houd ik me bezig met de communicatie naar onze leden. Een hele leuke combinatie met de praktijk.

Wellicht heeft u mijn kleine vriend al eens gezien op de praktijk: Kees de dwergkees! Hij is altijd vrolijk, maakt me vaak aan het lachen en ik vind het heerlijk om lekker met hem het bos in te gaan. Daarnaast vind ik het leuk om te fotograferen en werk ik me regelmatig in het zweet op de fiets, binnen in de sportschool of buiten in deze prachtige omgeving.

Tot ziens bij De Klomp Dierenartsen!

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.