Ede

Dierenarts Ede

Ons vaste team met ervaren dierenartsen in dierenartsenpraktijk Ede neemt uitgebreid de tijd voor u en uw huisdier. In onze dierenkliniek staat het belang en welzijn van uw gezelschapsdier voorop. Wij heten u van harte welkom in onze dierenkliniek in Ede.

 • 24/7 spoedlijn: 0318 610 575
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Ook in de avonden en op zaterdag geopend
 • Vast team met deskundige dierenartsen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

Adres

Lorentzstraat 1b, 6716 AD Ede

Let op: alle inloopspreekuren zijn komen te vervallen. Behandelingen vinden alleen op afspraak plaats.

Impressie van de dierenkliniek in Ede

De dierenkliniek in Ede is geheel vernieuwd. De praktijk beschikt dan ook over de nieuwste apparatuur, waarmee onze dierenartsen u de beste zorg voor uw huisdier kunnen garanderen.

Vooraanzicht dierenkliniek Ede
De wachtruimte
Kattenwachtruimte
Een van de spreekkamers
De operatiekamer

“Een praktijk waar je geen nummertje bent. De medewerkers zijn vriendelijk en zeer deskundig, waardoor ik nog steeds kan genieten van mijn beestenboel.’’

Dierenarts Ede aan huis

Indien het niet mogelijk is om naar onze praktijk in Ede te komen, is het in sommige gevallen mogelijk om een huisbezoek te plannen. Hiervoor kunt u via de onderstaande button een afspraak maken. Voor meer informatie over de huisbezoeken vragen wij u om onderstaand nummer bellen.

Unieke faciliteiten van De Klomp Dierenartsen Ede

Om de beste zorg voor uw dier te garanderen, werken wij met de modernste faciliteiten. Zo bieden wij de volgende faciliteiten:

Narcose met bewaking

Voor onder andere operatieve ingrepen en gebitsbehandelingen brengen wij uw huisdier onder narcose (anesthesie). De diepte van de narcose is afhankelijk van de ingreep die plaats moet vinden. Als een dier onder narcose is voelt het dier niets meer, is hij of zij volledig ontspannen en is het bewustzijn uitgeschakeld.

Opnamemogelijkheden

Na een zware operatie blijft uw dier een poosje in onze opnameruimte ter observatie. Tevens kunnen wij uw dier hier opnemen om hem of haar verder te onderzoeken.

Dentale röntgen

De kliniek in Ede is speciaal uitgerust op het uitvoeren van hoogkwalitatieve gebitsbehandelingen. Hier maken wij dentale röntgenfoto’s, reinigen we het volledige gebit en indien nodig kunnen er extracties worden uitgevoerd.

Een laboratorium

Doordat De Klomp Dierenartsen in Ede beschikt over een eigen laboratorium hebben we meestal binnen een dag de uitslag van diverse onderzoeken.

Marloes uit Veldhuizen uit Ede

‘Super dierenarts en assistentes! De manier van omgaan met de dieren is echt fantastisch.’

Laura Charlotte uit Rietkampen uit Ede

‘Mijn hondje was opeens erg lusteloos terwijl ze normaal heel erg actief is. Jullie hebben haar direct opgenomen. Tussendoor mochten we haar gewoon bezoeken, terwijl ze daar aan het infuus lag. Na een paar dagen mocht ze gelukkig weer naar huis. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie snelle handelen en fijne begeleiding.’

Meneer Boender uit Ede-Zuid

‘Zeer goede praktijk waar je geen nummertje bent. Jullie nemen alle tijd voor mij en mijn beestenboel, waar ik heel blij mee ben!’

Onze expertises

De Klomp dierenartsen in Ede beheersen verschillende disciplines, waardoor u bij ons in goede handen bent met uw huisdier. Zo bieden we onder andere de volgende expertises:

 • Chirurgie
 • Eerste hulp
 • Gewichtsbegeleiding
 • Interne geneeskunde
 • Preventieve zorg
 • Tandheelkunde
 • Voedingsadvies

Maak direct een afspraak bij De Klomp dierenartsen Ede

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt over onze dierenkliniek in Ede kunt u contact opnemen via 0318 61 0575balie.ede@deklompdierenartsen.nl of het contactformulier.

Neem contact op via WhatsApp

Onze dierenkliniek in Ede is ook bereikbaar via WhatsApp op het nummer 06 – 83494681, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Heeft u buiten deze tijden een bericht gestuurd? Dan ontvangt u de volgende werkdag zo spoedig mogelijk een antwoord.

U kunt Whatsapp gebruiken voor al uw vragen met betrekking tot gezelschapsdieren.


  Vestigingen van De Klomp Dierenartsen

  De Klomp Dierenartsen is ook gevestigd in:

  © Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap