Dierenarts De Klomp, Veenendaal

De dierenkliniek nabij Veenendaal is de hoofdvestiging van De Klomp Dierenartsen. U kunt er terecht voor de gezondheid van al uw dieren. De ervaren dierenartsen en assistentes staan altijd klaar en nemen ruim de tijd om u en uw huisdier van de perfecte zorg te kunnen voorzien.

 • 24/7 beschikbaar via onze spoedlijn: 0318 571 457
 • Professioneel en vertrouwd team van dierenartsen en assistentes
 • Behandeling en visite aan huis mogelijk

Openingstijden en adres

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 13.00

Zondag: alleen voor spoed

 
Adres: De Klomp 4, De Klomp

Let op: i.v.m. het Corona-virus zijn alle inloopspreekuren komen te vervallen. Behandelingen vinden alleen op afspraak plaats.

 

 

Afspraak maken 0318 571 457

Impressie van de dierenkliniek in Veenendaal

De dierenkliniek in Veenendaal beschikt over moderne apparatuur, zodat uw dieren niets tekort komen op het gebied van zorg. Onze dierenartsen doen er alles aan om uw dieren beter te maken en gezond te houden.

De Klomp Dierenartsen: uw dierenarts in Veenendaal en omgeving

Bij de dierenkliniek in Veenendaal zorgen we met een ervaren team van dierenartsen en assistentes samen voor uw dieren. Voor een consult of behandeling kunt u zowel telefonisch als via het contactformulier een afspraak inplannen. Daarnaast hebben we doordeweeks van 08.00 tot 09.00 uur en op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur een inloopspreekuur. Dan bent u ook zonder afspraak van harte welkom. De tarieven van de behandelingen vindt u op onze tarievenpagina.

Dit zeggen klanten over ons

 • Michel uit Veenendaal

  ‘Geweldig! Super vriendelijk personeel en geweldige service, alle medewerkers hebben het hart op de juiste plaats!’

 • Mevrouw Slim uit Veenendaal

  ‘Voor het eerst naar De Klomp geweest, om het gebit van mijn dwerg-pincher schoon te laten maken, helaas moest er meer gedaan worden als alleen schoonmaken, en dat was zo fijn dat je vriendelijk en vooral kundig werd geholpen, alle lof voor dierenartsenpraktijk de Klomp.’

 • Emilie uit Veenendaal

  ‘hartelijke vriendelijke artsen die veel voor de dieren doen! Wij brengen een oude poes die regelmatig naar de arts moet... maar niets is deze mensen teveel ..TOP!’

Maak kennis met ons team

Bekijk hieronder welke dierenartsen en paraveterinair assistenten er voor uw dieren zorgen.

Drs. Lisette van der Valk

Drs. Paulien Martijn

Drs. Rachel Paar


Marlou Okkerse

Marjan van As

Susanne Wessels

Michelle Bos

Marleen van Gessel

Henrieke Boonzaaijer

Afspraak maken bij De Klomp Dierenartsen in Veenendaal

Heeft u vragen over uw huisdier, behandelingen of onze service? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan gedurende de openingstijden telefonisch contact met ons op. U kunt ook online een afspraak maken.

Afspraak maken 0318 571 457

Bereikbaarheid via WhatsApp

Voor al uw vragen met betrekking tot gezelschapsdieren zijn we bereikbaar via WhatsApp op het nummer 06 - 2245 4085 Stuurt u ons doordeweeks tussen 09.00 en 17.00 uur een berichtje? Dan ontvangt u binnen drie uur een reactie. Heeft u buiten deze tijden een bericht gestuurd, dan ontvangt u de volgende werkdag zo spoedig mogelijk een antwoord.

 

Dierenarts aan huis in Veenendaal en omgeving

In veel gevallen is het mogelijk een afspraak te maken voor een visite aan huis. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld geen vervoer heeft, als uw dier niet vervoerd kan worden, als er meerdere dieren behandeld of gevaccineerd moeten worden of als u in alle rust in de eigen omgeving afscheid wilt nemen bij een euthanasie. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

Contactformulier

Overige vestigingen van De Klomp Dierenartsen

De Klomp Dierenartsen heeft nog twee vestigingen in de regio. Zo kunnen we uw dieren nog beter van dienst zijn. We hebben een vestiging in Elst, waar u naast de behandelfaciliteiten een dierenspeciaalzaak en trimsalon vindt. De andere vestiging bevindt zich in Ede, is onlangs vernieuwd en beschikt over de nieuwste apparatuur.

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.