Junior Care consult

JuniorCare

Het eerste levensjaar
Het eerste jaar is de belangrijkste periode in het leven van uw hond. In deze periode gebeurt er veel. Het karakter wordt gevormd en het lichaam maakt in dit eerste levensjaar de grootste groeifase door; het skelet groeit, het gebit ontwikkelt zich en het gewicht neemt toe. Het is van belang dat deze groeifase goed verloopt, zodat u uw hond een zo gezond en gelukkig mogelijk leven in de toekomst kunt geven.

Junior Care programma
Om uw hond in deze belangrijke periode te begeleiden hebben wij als dierenartsenpraktijk een gratis junior begeleidingsprogramma ontwikkeld. Dit is een programma, speciaal voor puppies met een leeftijd van 6 maanden. Tijdens de check-up wordt de pup onderzocht en gewogen. Er wordt o.a. gekeken naar het wisselen van het gebit en samen met u bespreken we de conditie, de voeding en het gedrag van uw hond. Wij verstrekken u tevens de meest recente adviezen over de  preventieve zorg, als enten, ontwormen, ontvlooien, gebitsverzorging, sterilisatie/castratie etc. Wordt er tijdens de check-up een kwaal of kwaaltje gevonden, dan kan, in een vroegtijdig stadium overleg plaatsvinden met de dierenarts voor eventuele behandeling.

De bezoekjes aan de praktijk zijn tevens een goede oefening voor u en uw hond. Omdat uw hond in zijn eerste levensjaar veel positieve ervaringen bij de kliniek heeft opgedaan, zal hij in zijn verdere leven niet of minder angstig zijn voor de dierenarts. 

Een afspraak..
Tijdens het programma wordt uw pup begeleid door onze paraveterinair dierenartsassistente. Met haar maakt u een afspraak voor een juniorconsult. Ook wordt er één keer per maand een weegmoment ingepland, om zo bij te houden of de pup goed, maar niet te snel, groeit. Door samen met de assistente een groeicurve van uw pup bij te houden, kunt u zien of uw pup goed op weg is naar een sterke en evenwichtige volwassen hond!

Heeft u interesse in dit gratis Junior Care programma, meldt u zich dan aan bij één van onze assistentes aan de balie of vul het onderstaande contactformulier in:


    © Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap