Drs. L. (Lisette) van der Valk

Mijn naam is Lisette van der Valk. Na mijn afstuderen in 2011 heb ik in twee verschillende gezelschapsdierenpraktijken gewerkt. Vervolgens heb ik 2 jaar gewerkt bij de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam. Een ontzettend leuke werkplek waar ik veel heb geleerd. Sinds mei 2016 was ik, naast mijn werk bij de Spoedkliniek, regelmatig als waarnemer te vinden op alle 3 de vestigingen van De Klomp Dierenartsen. Dit beviel zo goed dat ik in februari 2017 vast in het team van gezelschapsdierenartsen ben komen werken, voornamelijk op de hoofdlocatie in De Klomp.

Mijn diergeneeskundige interesse ligt vooral bij de interne geneeskunde, beeldvorming en cytologie (het beoordelen van cellen onder de microscoop). Daarnaast vind ik het een uitdaging om angstige of gestreste katten op de praktijk zo op hun gemak te stellen dat zij zich met zachte hand laten onderzoeken en behandelen.

In september 2015 heb ik een dochtertje gekregen, inmiddels een heerlijk pittig dametje dat de wereld aan het ontdekken is. Samen met mijn vriend heb ik thuis 2 katten. In de zomer zijn ze veel buiten te vinden, maar in de winter liggen zij bij voorkeur urenlang op de bank te luieren. Zelf vul ik mijn vrije tijd graag met koken/bakken, een boek lezen en gezelligheid met mijn vriend en dochtertje of met vriendinnen.

Tijdens mijn studententijd heb ik meerdere reizen gemaakt, zowel binnen als buiten Europa, waaronder een prachtige reis naar Nieuw Zeeland. Ik droom erover om in de toekomst samen met mijn vriend en dochtertje dit geweldige land nog eens te bezoeken. Tot die tijd halen we ons hart op in de natuur rondom onze woonplaats Amerongen.

Tot ziens op onze praktijk!

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.