Drs. R. (Rachel) Paar

Mijn naam is Rachel Paar. Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in alles wat met dieren te maken had, van klein tot groot en van levend tot (soms) ook dood. Het was dan ook voor niemand een verrassing toen ik in 2010 begon met de opleiding Diergeneeskunde.

In september 2017 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdierenarts, waarna ik ben vertrokken naar Afrika om daar (diergeneeskundig) vrijwilligerswerk te doen. Op de lange termijn voel ik mij echter toch meer thuis in ons eigen koude kikkerlandje, en dan voornamelijk in Gelderland waar ik geboren en getogen ben. Na een korte waarneming in Arnhem heb ik mijn plek gevonden bij De Klomp Dierenartsen, waar u mij sinds mei 2018 tegen kunt komen in de spreekkamer.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om gezellig met vrienden erop uit te gaan, of dit nou een grote reis is of gewoon samen een terrasje pakken of een film kijken. Ook ben ik niet vies van een ontspannende natuurwandeling (liefst als de zon schijnt) of een goed boek op zijn tijd.

Ik hoop u snel te kunnen ontmoeten in de kliniek!

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.