De Klomp Dierenartsen: een kijkje in de praktijk

Vraagt u zich ook wel eens af wat er op een dag allemaal gebeurt in onze dierenartsenpraktijk? Dierenarts Daphne Westgeest geeft u graag een kijkje achter de schermen.

Het spreekuur

Tijdens het inloopspreekuur waarmee Daphnes dag begint, komt een chihuahua langs voor controle van haar wond na een keizersnede. Na de controle van de wond en een injectie, mag ze weer naar huis om voor haar pups te zorgen. Na het inloopspreekuur maakt Daphne een rondje langs de operatiepatiënten van die dag. Er zijn twee jonge poezen die gesteriliseerd worden en een hond met een oppervlakkige tumor die verwijderd moet worden.

De operatiekamer

Spreekuren zijn leuk om te doen, maar het liefst sta ik in de operatiekamer”, vertelt Daphne terwijl ze zich klaarmaakt voor de eerste operatie van de dag. Daphne en haar collega’s vullen elkaar goed aan in de praktijk. “Een van mijn collega’s maak je het gelukkigst met spreekuren. En omdat zij dat zo leuk vindt, kan ik me meer richten op mijn interessegebied: de chirurgie”. De dierenartsassistent legt ondertussen de eerste patiënt, een Franse Bulldog, op de operatietafel.

Communicatie en online marketing

Daphne houdt zich niet alleen bezig met het behandelen van dieren, maar heeft nog een andere interesse: ze doet de communicatie en online marketing van onze praktijk. We betrekken u graag bij de praktijk en zijn dan ook zeer actief op Facebook en Instagram. Ook versturen we regelmatig een nieuwsbrief. Daarnaast delen we veel foto’s van onze patiënten en roepen we elke maand een ‘Patiënt van de maand’ uit. Heeft u vragen over onze praktijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook het volgende nieuws:

https://www.kits.nl/nieuws/2018/tanden-schoonmaken-met-de-dierenarts/

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.