Let op: Telefoonnummer WhatsApp gewijzigd

Let op: Telefoonnummer WhatsApp gewijzigd. Ons nieuwe WhatsApp telefoonnummer is: 06 - 2245 4085. Voor korte vragen of bijvoorbeeld het bestellen van medicatie kunt u ons dagelijks via WhatsApp bereiken.

Gratis informatieavond: Vuurwerkangst bij honden en katten

Ook dit jaar organiseren wij weer een gratis informatieavond over vuurwerkangst bij honden en katten. Heeft u een angstige hond of kat, of heeft u net een pup of kitten in huis? Schrijf u dan nu in voor onze informatieavond! Aanmelden kan via Facebook, e-mail (balie.elst@deklompdierenartsen.nl), telefoon (026 - 474 24 08) of aan de balie.

Nieuws & acties - oktober 2019

 De nieuwsbrief van oktober staat voor u klaar!

Actie: 15% korting op de vaccinaties voor uw konijn

In de gehele maand oktober ontvangt u 15% korting op de vaccinaties voor uw konijn. Klik hier voor onze tarieven. Lees meer

Fijne dierendag!

Wij wensen u en uw huisdier een hele fijne dierendag toe! Om dierendag samen met u te vieren kunt u op vrijdag 4 oktober bij één van onze vestigingen wat lekkers of wat leuks voor uw dier op komen halen. Op=op!

Patiënt van de maand september: Summer trekt spierwit weg

Op zaterdag wordt er aan het einde van een drukke middag gebeld door de geschrokken eigenaar van Summer, een Amerikaanse Bulldog van 10 jaar. Hij vertelt dat Summer zojuist spierwit werd rondom haar bek, daarna is ze erg gaan hijgen en loopt nu wat wankel. Summer mag direct naar de praktijk komen...

Nieuws & acties - September 2019

Nieuws & acties - september 2019! Wij stellen u graag voor een een nieuwe collega! Lees onze nieuwsbrief hier verder..

25% korting op voeding van Specific

In de gehele maand september en oktober ontvangt u 25% korting op alle varianten van onderhoudsvoeding voor uw hond en/of kat van Specific.

Patiënt van de maand augustus: Soof knijpt een oogje toe

Mooie Maine Coon Soof kwam bij ons voor haar jaarlijkse check en vaccinatie. Het was haar baasje ook opgevallen dat ze wat met haar linkeroog aan het knijpen was. Een eerste oogonderzoek liet zien dat haar hoornvlies niet beschadigd was. Maar Soof haar oogje bleek niet 'gewoon' een ontstoken oog te zijn..

Nieuws & acties - augustus 2019

Lees hier onze nieuwsbrief van augustus.. 
Getoond 1–10 van 2321234567...2324

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.