Patiënt van de maand november: De ara's van de ZOO&ZO

De ara's van de ZOO&ZO moesten gechipt worden. Het plaatsen van de chip gebeurt bij vogels onder een roesje met behulp van gasnarcose. Er wordt een kapje over de kop van de vogel geplaatst, waardoor de vogel kortdurend in slaap valt en niks voelt van de injectie. 
Hoe dit ging bij de ara's van de ZOO&ZO leest u Lees meer

Let op: Vanaf maandag 12 tot dinsdag 20 november is onze hoofdlocatie in de Klomp slecht bereikbaar.

Let op: Vanaf maandag 12 tot dinsdag 20 november is onze hoofdlocatie in de Klomp slecht bereikbaar. Vanaf Veenendaal-west kunt u ons wel bereiken, zoals aangegeven op de foto hieronder.

De nieuwsbrief van november is uit!

Lees hier de nieuwsbrief van november

Informatieavond 'Vuurwerkangst bij honden en katten'

Ook dit jaar organiseren wij weer een informatieavond over vuurwerkangst bij honden en katten. Heel veel dieren zijn bang voor vuurwerk, er zijn verschillende manieren om hier, als eigenaar, mee om te gaan. Wij geven u graag tips om zo ontspannen mogelijk het nieuwe jaar in te luiden. Meld u nu aan voor onze gratis informatieavond over vuurwerkangst bij honden en katten. (Locatie: Elst gld.

Nieuwe collega: Dierenarts Evelien!

Evelien komt ons team van de Landbouwhuisdieren versterken!

Nieuwe dierenarts: Danielle

Even voorstellen.. Hallo! Mijn naam is Daniëlle van Vliet en ik ben 30 jaar oud. U kunt mij vanaf half oktober treffen bij De Klomp Dierenartsen, vooral in Ede en Elst. De afgelopen 4 jaar heb ik veel ervaring opgedaan bij een praktijk in Hattem-Wapenveld als gezelschapsdieren- en paardenarts.

Patiënt van de maand oktober: En toen was hamster Kim verdwenen....

Oktober 2018: En toen was hamster Kim verdwenen... Op een mooie zondagmiddag kregen de baasjes van hamster Kim de schrik van hun leven toen ze tijdens het schoonmaken van het huis de kleine Kim plots in de stofzuigerslang zagen verdwijnen. Meteen kwamen ze in actie om het apparaat uit elkaar te halen en Kim uit de volle stofzuigerzak te bevrijden.

De nieuwsbrief van oktober is uit!

Nieuwsbrief oktober - 2018

Oktober = vaccinatiemaand konijn

Oktober = vaccinatiemaand konijn! De hele maand geven wij 20% korting op alle vaccinaties voor konijnen.

Zwangerschapsverlof

Dierenarts Wendy Nooijen is sinds vrijdag 14 september met zwangerschapsverlof!
Getoond 1–10 van 1961234567...1920

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.