De nieuwsbrief van april staat weer voor u klaar!

Lees hier de nieuwsbrief verder... 

De gehele maand april 15% korting op de vaccinatie voor uw konijn

Let op: Lees voor u een afspraak maakt eerst onze aangepaste maatregelen door m.b.t.

Let op: I.v.m. Corona vervallen al onze open inloopspreekuren

Op dit moment werken wij alleen op afspraak om zo het besmettingsgevaar voor ons en voor u zo klein mogelijk te maken. Ook voor het ophalen van medicatie, vlooien- en wormmiddelen is het prettig als u van te voren belt zodat wij dit alvast klaar kunnen leggen. Wij hopen op uw begrip.

Patiënt van de maand maart - Diesel in de opname

Lees het verhaal van Diesel verder...

Let op: De puppy informatieavond gaat niet door!

Let op: Helaas moeten wij u mededelen dat de puppy-informatieavond op dinsdag 17 maart niet door kan gaan. Uiteraard houden wij u op de hoogte als we een nieuwe datum geprikt hebben.

Maart is Senior maand

In de gehele maand maart kunt u iedere doordeweekse dag urine van uw hond of kat bij ons langs brengen voor een gratis check op ouderdomskwalen. - Vang de urine op in een schoon potje 
- Vang bij bij voorkeur het eerste plasje van de dag op
- Breng de urine zo snel mogelijk bij ons langs (binnen 2 uur) 

Patiënt van de maand februari: Baasje trekt aan de bel!

  We waren allemaal een beetje verbaasd toen het baasje van Cody ons ietwat geschrokken opbelde voor overleg. Hij vermoedde namelijk dat Cody tijdens het spelen een touw met daaraan een belletje in zijn geheel had ingeslikt! Lees het verhaal van Cody verder..

Gratis informatieavond: Leuk een pup!

Meld u nu aan voor onze gratis informatieavond! 

Februari actie! Maand van de gebitsverzorging

In de gehele maand februari ontvangt u 10% korting op een gebitsbehandeling voor uw hond/kat. Twijfelt u of een gebitsbehandeling bij uw dier nodig is? Dan kunt u deze maand ook langskomen voor gratis gebitscontrole en advies. Maak nu een afspraak!

Patiënt van de maand januari - Eerste hulp bij hypo

De baasjes van chihuahua-pup Karel waren dolblij toen ze hem in hun gezin mochten verwelkomen. En dat gevoel leek wederzijds, Karel was vanaf het begin een erg vrolijke, speelse en lieve pup. Toen zijn baasjes op een dag thuiskwamen en Karel niet vrolijk op hen kwam afgerend begrepen ze dan ook meteen dat er iets mis was. Ze troffen Karel aan in de woonkamer, liggend op zijn zij en slecht aanspreekbaar. Geschrokken kwamen ze meteen naar de praktijk met de arme pup.
Getoond 1–10 van 2471234567...2425

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.