Patiënt van de maand februari: Rex zat niet goed in zijn vel

Pati√ęnt van de maand februari - Rex zat niet goed in zijn vel Lees het verhaal van Rex verder.

Nieuws & acties - februari 2019

Februari = de maand van het gebit! Kom langs voor een gratis gebitscontrole en ontvangt korting op gebitsbehandelingen! " target="_blank">

Februari is de maand van het gebit!

Twijfelt u of een gebitsbehandeling nodig is bij uw hond of kat? Kom dan in februari, op afspraak, met uw dier bij ons langs voor een gratis gebitscontrole! In de gehele maand ontvangt u ook 10% korting op gebitsbehandelingen en gebitsverzorgingsproducten.

Verruimde openingstijden in Elst!

Vanaf maandag 21 januari zijn wij in Elst al vanaf 9.00u geopend! Lees meer

Patiënt van de maand: januari 2019 - Bobby heeft een koude staart

Lees het verhaal van Bobby verder.

Januari actie - 10% korting op castratie/sterilisatie van de kat

De kalenders voor 2019 staan voor u klaar!

Lees meer

Een extra patiënt van de maand in december!

December 2018 (extra) - Xantha eet zich een ongeluk Op een donkere maandagavond wordt er in de spoed gebeld. Een bezorgde paardeneigenaresse vertelt dat haar paarden zijn uitgebroken. Een van de dieren, Xantha, is op dat moment een aantal maanden drachtig en is zich te buiten gegaan aan de Ligusterheg. Een snelle check op Google leert dat dit ernstige gevolgen kan hebben vari√ęrend van koliekverschijnselen tot ernstige ataxie en sterfte. Onze dierenarts gaat alvast onderweg en neemt ondertussen contact op met het vergiftigingencentrum.

Let op: Gewijzigde openingstijden rond de feestdagen

Let op: Gewijzigde openingstijden rond de feestdagen. Maandag 24 december (Kerstavond) en maandag 31 december (Oudejaarsavond) sluiten al onze vestigingen om 17.00u. Al onze vestigingen zijn gesloten op:
Eerste kerstdag (25 december)
Tweede kerstdag (26 december)
Nieuwjaarsdag (1 januari) Uiteraard blijven wij altijd bereikbaar voor spoedgevallen. †

Patiënt van de maand december - Een zure week voor Mo

Dit knappe nieuwe gezicht in onze praktijk is van kater Mo. Mo was toen hij enkele weken terug bij ons kwam al gediagnosticeerd met diabetes mellitus, oftewel suikerziekte, en kreeg hiervoor een speciale voeding. Het was dan ook flink schrikken voor zijn baasjes toen hij op een ochtend plotseling van de vensterbank af viel en erg versuft bleef liggen. Op de praktijk leek Mo gelukkig alweer een stuk opgeknapt, en hoewel het suikergehalte in zijn bloed nog wel wat hoog was, mocht Mo (onder streng toezicht van zijn liefhebbende baasjes) weer mee naar huis. Helaas bleek zijn opleving van korte duur, want dezelfde avond al had hij een flinke terugval.
Getoond 1–10 van 2071234567...2021

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.