Zwangerschapsverlof

Dierenarts Wendy Nooijen is sinds vrijdag 14 september met zwangerschapsverlof!

Nieuws & acties - september 2018

De nieuwsbrief van september is uit!  

Nieuwsbrief augustus 2018

Onze nieuwsbrief van augustus is uit! Lees hier alles over onze nieuwtjes en acties.

Patiënt van de maand augustus: Freddie was beschoten

In een dierenartsenpraktijk is elke dag anders. Maar soms zijn er patiëntjes die ons allemaal bijblijven. Dat geldt ook voor Freddie. Freddie kwam langs omdat zijn eigenaren een wondje op zijn buik hadden ontdekt. Het wondje was wat aan het smetten en Freddie had er flink last van.

Zomeractie

In juli ontvangt u 20% korting op ontworming van Milbemax en Milpro en op Comfortis tegen vlooien.

Let op: Grasaren

Let op:
Helaas is de tijd van grasaren ook weer aangebroken. Door hun scherpe punten in combinatie met een weerhaakeffect kunnen deze aren via de huid in het lichaam van de hond/kat terechtkomen. Dit kan voor hele nare en pijnlijke infecties zorgen in bijvoorbeeld de oren, ogen of tussen de voetkussentjes van uw dier. Controleer uw dier dus niet alleen dagelijks op vlooien en teken maar ook op grasaren!

Patiënt van de maand Juni: Zwaar op de maag

Baardagaam Sunny is een niet-alledaagse patiënt uit onze praktijk. Regelmatig komen zij en twee andere baardagamen van hetzelfde gezin op controle....

Even voorstellen: Paraveterinair Marlou!

Vanaf juni 2018 is Marlou bij ons werkzaam als paraveterinair bij de gezelschapsdieren en in de apotheek.. Mijn naam is Marlou Okkerse. Ik ben vanaf 2012 werkzaam als paraveterinair. Hiervoor heb ik de opleiding tot paraveterinair gevolgd op het wellant college in houten.

Juni = Chipmaand!

In de maand juni kunt u uw dier laten chippen (+ registreren) voor 25€.

Maak alvast kennis met dierenarts Paulien!

Vanaf half juni komt dierenarts Paulien Martijn ons team versterken. Maak alvast kennis met Paulien: Mijn naam is Paulien Martijn. Ik ben in 2011 als dierenarts afgestudeerd aan de universiteit Utrecht. Vanaf half juni 2018 ben ik werkzaam bij De Klomp Dierenartsen. De jaren hiervoor heb ik met veel plezier op praktijken in Voorschoten-Leidschendam, Leiden en Hilversum gewerkt, maar toen kwam er mooie nieuwe uitdaging op mijn pad en kon ik bij De Klomp komen werken wat ook nog eens veel dichter bij huis is.
Getoond 1–10 van 1871234567...1819

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.