Patiënt van de maand januari - Eerste hulp bij hypo

De baasjes van chihuahua-pup Karel waren dolblij toen ze hem in hun gezin mochten verwelkomen. En dat gevoel leek wederzijds, Karel was vanaf het begin een erg vrolijke, speelse en lieve pup. Toen zijn baasjes op een dag thuiskwamen en Karel niet vrolijk op hen kwam afgerend begrepen ze dan ook meteen dat er iets mis was. Ze troffen Karel aan in de woonkamer, liggend op zijn zij en slecht aanspreekbaar. Geschrokken kwamen ze meteen naar de praktijk met de arme pup.

Januari actie: 10% korting op de castratie of sterilisatie van uw kat!

In de gehele maand januari ontvangt u 10% korting op de castratie of sterilisatie van uw kat. Klik hier voor onze tarieven.

Patiënt van de maand december: Kitten Joy was erg ziek

De kleine Joy was pas 11 weken oud toen ze plotseling van de ene op de andere dag flinke diarreeklachten kreeg. Dit komt vaker voor bij jonge dieren wanneer ze net verhuisd zijn naar hun nieuwe baasje, maar meestal worden ze daar niet echt ziek van. Bij Joy was dit anders: ze was sloom, keek zielig uit haar oogjes en was continu aan het rillen. In de kliniek werd al snel duidelijk waarom Joy zich toch zo ellendig voelde..

Let op: In verband met een Kerstlunch zijn wij a.s. donderdag (19-12) tijdens lunchtijd gesloten.

Let op: In verband met een Kerstlunch zijn wij a.s. donderdag (19-12) tijdens lunchtijd gesloten. De hoofdvestiging in de Klomp is gesloten van 11.15u tot 13.

Sinterklaas - Raad & Win!

Komt u bij een van onze vestigingen langs om mee te raden en misschien wel te winnen? Meedoen kan tot en met 5 december.

Patiënt van maand november - Djinx heeft weer een gezond gebit!

Djinx is een leuke, gezonde pup van negen maanden. Tijdens een algemeen lichamelijk onderzoek werd ontdekt dat zijn melkgebit, ondanks zijn leeftijd, nog niet volledig gewisseld was. Alle volwassen tanden waren netjes doorgekomen, maar zijn melkhoektanden zaten ook nog in zijn mond! Dit noemen we persisterende hoektanden, we zien ze regelmatig voorbij komen in de praktijk. Lees meer

Let op: Telefoonnummer WhatsApp gewijzigd

Let op: Telefoonnummer WhatsApp gewijzigd. Ons nieuwe WhatsApp telefoonnummer is: 06 - 2245 4085. Voor korte vragen of bijvoorbeeld het bestellen van medicatie kunt u ons dagelijks via WhatsApp bereiken.

Gratis informatieavond: Vuurwerkangst bij honden en katten

Ook dit jaar organiseren wij weer een gratis informatieavond over vuurwerkangst bij honden en katten. Heeft u een angstige hond of kat, of heeft u net een pup of kitten in huis? Schrijf u dan nu in voor onze informatieavond! Aanmelden kan via Facebook, e-mail (balie.elst@deklompdierenartsen.nl), telefoon (026 - 474 24 08) of aan de balie.

Nieuws & acties - oktober 2019

 De nieuwsbrief van oktober staat voor u klaar!

Actie: 15% korting op de vaccinaties voor uw konijn

In de gehele maand oktober ontvangt u 15% korting op de vaccinaties voor uw konijn. Klik hier voor onze tarieven. Lees meer
Getoond 1–10 van 2381234567...2324

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.