Afscheid dierenarts Daphne

Afscheid… Na 9 jaar met heel veel plezier bij De Klomp Dierenartsen te hebben gewerkt ga ik de praktijk verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. In de afgelopen 9 jaar is er ontzettend veel veranderd. Ik begon als enige dierenarts voor de gezelschapsdieren in De Klomp, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een praktijk met 3 klinieken en een fantastisch (gezelschapsdieren)team. Met de groei van de praktijk heb ik me ook persoonlijk kunnen ontwikkelen en de kans gekregen mijn interessegebieden, chirurgie en communicatie, uit te breiden en mijn kennis te verdiepen. Ik ben dankbaar voor alle mogelijkheden en steun die ik daarbij gekregen heb.

Boris is onze patiënt van de maand!

Boris heeft op zijn jonge leeftijd al streken, helaas is het hem zwaar op de maag gevallen...

Nieuwe aanvullingen overeenkomsten rund/varken

Nieuwe aanvullingen voor de overeenkomsten rundveehouder/varkenshouder en geborgde dierenarts staan online.

Actie februari: Maand van de Gebitsverzorging!

Nieuws & acties februari!

Onze nieuwsbrief is weer uit, check onze acties en nieuwtjes!

Wij steunen Expeditie Nepal!

Elk schooljaar verbreden gemotiveerde vwo-leerlingen van het Ichthus College hun blik op de wereld door mee te gaan op Expeditie.

Puck is onze patiënt van de maand!

Puck is onze patiënt van de maand januari! Ze had ontzetten pech maar is wonderbaarlijk genezen...

Nieuw konijnenvaccin RHD2: jaarlijkse vaccinatie op elk moment mogelijk!

Nieuw vaccin RHD2 beschikbaar! Sinds kort beschikken wij over een nieuw vaccin (Filavac) tegen het RHD2 virus bij konijnen, welke maar 1 keer per jaar gegeven hoeft te worden. Dit vaccin is per stuk verpakt, wat betekent dat u niet meer hoeft te wachten op speciale vaccinatiedagen maar hier dagelijks bij ons voor terecht kunt. Filavac is werkzaam tegen de veroorzakers van Rabbit Hemorrhagic Disease  (RHD1 én RHD2).

Goede voornemens? Gratis gewichtsconsult!

Wat zijn de goede voornemens voor uw huisdier? Voor honden en katten met overgewicht bieden wij een gratis gewichtscontrole programma aan!

10 jaar De Klomp Dierenartsen!

Vandaag bestaat De Klomp Dierenartsen officieel 10 jaar! Dit laten we uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. Tijdens onze open dag op zaterdag 24 maart zullen we groots uitpakken om dit te vieren!
Getoond 1–10 van 1681234567...1617

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.