Titerweek Elst

Zeker weten dat uw hond goed beschermd is, maar liever zo min mogelijk vaccineren? Dat kan met behulp van een titerbepaling. Bij een titerbepaling wordt er gekeken of er nog genoeg antistoffen aanwezig zijn in het bloed. Dit kan bepaald worden voor de volgende ziektes: Parvo, Distemper (Hondenziekte) en Hepatitis. 

Van maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni kunt u met uw hond een afspraak maken bij De Klomp Dierenartsen in Elst voor bloedafname.

De kosten voor bloedafname en titerbepaling zijn € 49,50.

Patiënt van de maand mei: Twinkel!

Chihuahua Twinkel, een klein hondje met een grote bult..

Informatieavond: Help, mijn kat plast naast de kattenbak

Informatieavond: Help, mijn kat plast naast de kattenbak Plast uw kat wel eens naast de kattenbak? Onze paraveterinair en kattengedragstherapeute Marjan van As geeft dinsdag 29 mei een informatieavond. Meld u nu aan!                                                   ..                        

Rugzak cadeau bij vlooien- en tekenbestrijding

Rugzak cadeau bij vlooien- en tekenbestrijding Bescherm uw hond en/of kat nu tegen teken en vlooien. Kom langs voor advies en ontvang tijdelijk een leuke rugzak cadeau bij de vlooien- en tekenbestrijding voor uw dier. OP=OP

Duy is onze patiënt van de maand

Deze maand een wel heel bijzondere patiënt... Lees meer

Actie april: vaccinatiemaand konijn!

De ervaringen van Julian

Dierenarts-in-spe Julian liep een middagje mee op onze praktijk. Benieuwd wat hij ervan vond?

Winnaars Koeverkiezing

Ook de winnaars van de koeverkiezing zijn bekend gemaakt! De drie winnende koeien gekozen door de jury, zijn van de familie Steenbeek, Veldhuisen en Lagemaat. De publieksprijs gaat naar de koe van familie Drost uit Lunteren. Gefeliciteerd allemaal!

De open dag was een groot succes!

De open dag was een groot succes! Bedankt dat jullie er bij waren om samen met ons het 10 jarig bestaan van de Klomp Dierenartsen te vieren! Op naar de volgende 10 jaar!

Winnaars Modellenwedstrijd

De winnaars van de Modellenwedstrijd zijn vandaag bekend gemaakt tijdens onze open dag! Bedankt allemaal voor de prachtige foto’s!
Getoond 1–10 van 1781234567...1718

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.