Nieuws & acties - september 2020

Lees hier de nieuwsbrief van september...

Tips voor de warme dagen!

Het zomerse weer komt er weer aan. Helaas kunnen onze huisdieren vaak niet zo goed tegen deze zomerse temperaturen, oververhitting kan gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn. Houd er daarom rekening mee en neem maatregelen als het buiten warm is.  Enkele tips:
- Zorg ervoor dat uw dier een plek in de schaduw heeft.
- Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater, maar geen ijskoud water en geen liters achter elkaar.

Zomeractie (2020)

In de zomermaanden krijgt u 20% korting op volle doosjes ontworming van Milpro/Milbemax en ontvlooiing van Comfortis.

Juni = Chipmaand! (2020)

Laat in de gehele maand juni uw huisdier met korting chippen! Let op: In verband met Corona werken wij op dit moment alleen op afspraak. Lees hier onze Corona-maatregelen.

Mei 2020: Een konijn met droge ogen

Konijn Bella had al een tijdje last van een terugkerende oogontsteking toen ze bij ons in de praktijk kwam. De eerste keer was er een kleine beschadiging op haar rechteroog te zien. Vanwege hun grote, bolle ogen hebben konijnen regelmatig last van beschadigingen aan de oogbol, meestal als gevolg van een botsing met een stukje stro of een plant in of om hun hok. In eerste instantie dachten we dan ook dat dit het geval was bij Bella. Hoewel een krasje op de oogbol heel vervelend is (vergelijk het met een vliegje dat in je oog vliegt), is het over het algemeen vrij onschuldig, en met een aantal dagen goed zalven herstelt het konijn doorgaans voorspoedig.

De nieuwsbrief van mei staat voor u klaar!

Lees hier de nieuwsbrief van mei!

Patiënt van de maand april: Kroepoek kon niet meer plassen

Kroepoek kwam bij ons in de praktijk omdat hij zich duidelijk niet lekker voelde. Er was echter niet helemaal een vinger op te leggen wat er precies met hem aan de hand was. Hij was een stuk slomer dan normaal, en had ook een aantal keer overgegeven. Een kort lichamelijk onderzoek gaf al snel meer duidelijkheid. In de buik van Kroepoek was een grote, keiharde structuur te voelen: de urineblaas.

De nieuwsbrief van april staat weer voor u klaar!

Lees hier de nieuwsbrief verder... 

De gehele maand april 15% korting op de vaccinatie voor uw konijn

Let op: Lees voor u een afspraak maakt eerst onze aangepaste maatregelen door m.b.t.

Let op: I.v.m. Corona vervallen al onze open inloopspreekuren

Op dit moment werken wij alleen op afspraak om zo het besmettingsgevaar voor ons en voor u zo klein mogelijk te maken. Ook voor het ophalen van medicatie, vlooien- en wormmiddelen is het prettig als u van te voren belt zodat wij dit alvast klaar kunnen leggen. Wij hopen op uw begrip.
Getoond 1–10 van 2541234567...2526

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.