Zomeractie

In juli ontvangt u 20% korting op ontworming van Milbemax en Milpro en op Comfortis tegen vlooien.

Let op: Grasaren

Let op:
Helaas is de tijd van grasaren ook weer aangebroken. Door hun scherpe punten in combinatie met een weerhaakeffect kunnen deze aren via de huid in het lichaam van de hond/kat terechtkomen. Dit kan voor hele nare en pijnlijke infecties zorgen in bijvoorbeeld de oren, ogen of tussen de voetkussentjes van uw dier. Controleer uw dier dus niet alleen dagelijks op vlooien en teken maar ook op grasaren!

Patiënt van de maand Juni: Zwaar op de maag

Baardagaam Sunny is een niet-alledaagse patiënt uit onze praktijk. Regelmatig komen zij en twee andere baardagamen van hetzelfde gezin op controle....

Even voorstellen: Paraveterinair Marlou!

Vanaf juni 2018 is Marlou bij ons werkzaam als paraveterinair bij de gezelschapsdieren en in de apotheek.. Mijn naam is Marlou Okkerse. Ik ben vanaf 2012 werkzaam als paraveterinair. Hiervoor heb ik de opleiding tot paraveterinair gevolgd op het wellant college in houten.

Juni = Chipmaand!

In de maand juni kunt u uw dier laten chippen (+ registreren) voor 25€.

Maak alvast kennis met dierenarts Paulien!

Vanaf half juni komt dierenarts Paulien Martijn ons team versterken. Maak alvast kennis met Paulien: Mijn naam is Paulien Martijn. Ik ben in 2011 als dierenarts afgestudeerd aan de universiteit Utrecht. Vanaf half juni 2018 ben ik werkzaam bij De Klomp Dierenartsen. De jaren hiervoor heb ik met veel plezier op praktijken in Voorschoten-Leidschendam, Leiden en Hilversum gewerkt, maar toen kwam er mooie nieuwe uitdaging op mijn pad en kon ik bij De Klomp komen werken wat ook nog eens veel dichter bij huis is.

Titerweek Elst

Zeker weten dat uw hond goed beschermd is, maar liever zo min mogelijk vaccineren? Dat kan met behulp van een titerbepaling. Bij een titerbepaling wordt er gekeken of er nog genoeg antistoffen aanwezig zijn in het bloed. Dit kan bepaald worden voor de volgende ziektes: Parvo, Distemper (Hondenziekte) en Hepatitis. 

Van maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni kunt u met uw hond een afspraak maken bij De Klomp Dierenartsen in Elst voor bloedafname.

De kosten voor bloedafname en titerbepaling zijn € 49,50.

Patiënt van de maand mei: Twinkel!

Chihuahua Twinkel, een klein hondje met een grote bult..

Informatieavond: Help, mijn kat plast naast de kattenbak

Informatieavond: Help, mijn kat plast naast de kattenbak Plast uw kat wel eens naast de kattenbak? Onze paraveterinair en kattengedragstherapeute Marjan van As geeft dinsdag 29 mei een informatieavond. Meld u nu aan!                                                   ..                        

Rugzak cadeau bij vlooien- en tekenbestrijding

Rugzak cadeau bij vlooien- en tekenbestrijding Bescherm uw hond en/of kat nu tegen teken en vlooien. Kom langs voor advies en ontvang tijdelijk een leuke rugzak cadeau bij de vlooien- en tekenbestrijding voor uw dier. OP=OP
Getoond 1–10 van 1831234567...1819

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.