Afscheid dierenarts Daphne

23 Februari, 2018 14:18

Afscheid…

Na 9 jaar met heel veel plezier bij De Klomp Dierenartsen te hebben gewerkt ga ik de praktijk verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

In de afgelopen 9 jaar is er ontzettend veel veranderd. Ik begon als enige dierenarts voor de gezelschapsdieren in De Klomp, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een praktijk met 3 klinieken en een fantastisch (gezelschapsdieren)team. Met de groei van de praktijk heb ik me ook persoonlijk kunnen ontwikkelen en de kans gekregen mijn interessegebieden, chirurgie en communicatie, uit te breiden en mijn kennis te verdiepen. Ik ben dankbaar voor alle mogelijkheden en steun die ik daarbij gekregen heb.

Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in mij heeft gesteld. Ik heb met veel liefde en plezier de zorg voor uw huisdier(en) met u gedeeld en met veel van u heb ik in de loop der jaren een goede band opgebouwd. Dit zal ik zeker gaan missen! Ik ben ervan overtuigd dat u in zeer goede, bekwame handen bent bij mijn fantastische collega’s en wens u en uw huisdier(en) alle goeds.

Vrijdag 9 maart is mijn laatste werkdag op de praktijk. Hopelijk zien we elkaar nog op onze open dag op zaterdag 24 maart aanstaande, waar ik uiteraard de hele dag aanwezig zal zijn!

Bedankt en wie weet tot ziens!

Daphne

< Huisdierenfotograaf tijdens open dag! Boris is onze patiënt van de maand! >

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.