Nieuwe collega: landbouwhuisdierenarts Kees Pellikaan

25 November, 2017 09:00

Met ingang van 15 november verwelkomen wij als team van DE KLOMP Dierenartsen een nieuwe collega: Kees Pellikaan!

Kees komt ons landbouwhuisdierenteam versterken. Hij heeft al een aantal dagen meegelopen met onze dierenartsen, en zal dat nog even blijven doen, zodat hij straks goed ingewerkt alleen op pad kan.

 

Kees stelt zich hieronder aan u voor:

Hallo allemaal,

Ik ben Kees Pellikaan en sinds een paar weken woonachtig in Ederveen. Ik ben getrouwd met Marleen en vader van twee kinderen; Nick (3 jaar) en Coert (11 maanden). Mijn roots liggen in Zuid - Holland ter hoogte van de drukke A27 afslag Noordeloos/ Meerkerk. Ongeveer 26 jaar geleden ben ik geboren in Meerkerk op een toenmalig varkens vermeerderingsbedrijf. Doordat mijn vader geen opvolger had, is in september 2016 helaas de stekker eruitgehaald. Al met al heb ik een mooie tijd gehad in een agrarisch gebied.

In 2011 ben ik begonnen met de studie Diergeneeskunde en een aantal weken geleden afgestudeerd. In deze jaren is er ook een hoop veranderd, maar dit levert weer nieuwe kansen en uitdagingen op. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan als landbouwhuisdierenarts bij de Klomp Dierenartsen en de kans is groot dat we elkaar in de toekomst gaan ontmoeten. Graag tot ziens!

met vriendelijke groet,

Kees Pellikaan

< Gewijzigde openingstijden rond de feestdagen Lever je mooiste kleurplaat in voor Sinterklaas! >

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.