Opening nieuwe vestiging in Ede op donderdag 30 juni 2016!

10 Juni, 2016 17:06

Opening nieuwe vestiging in Ede op donderdag 30 juni 2016!

Als DE KLOMP DIERENARTSEN zijn we super trots, dat we eind van de maand opnieuw een complete dierenkliniek kunnen openen. Nu naast de nieuwe megadierenspeciaalzaak Zoo&Zo in Ede. De combinatie van een volwaardige gezelschapsdierenkliniek en de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland levert alles op het gebied van dieren.

Op de foto staat het gebouw, gevestigd naast de Praxis, aan de Lorentzstraat, net overeind. Er moet de komende weken nog even hard doorgewerkt worden aan de inrichting, maar alles loopt op schema. Tussen Zoo&Zo komt een transparante doorgang, waarmee we extra willen onderstrepen dat  laagdrempeligheid, klantgerichtheid en kwaliteit voor onze vestigingen prima samengaan. Een locatie waar straks op dierengebied alles te beleven is.

Drie jaar geleden werd dierenartsenpraktijk “De Kreel” aan de Kreelseweg overgenomen, die dagelijks in ’t Guppy (oude Zoo&Zo) spreekuren verzorgt. Met de opening van deze nieuwe kliniek zal de overname compleet zijn. De huidige locatie zal gesloten worden en alle activiteiten verhuizen mee naar de Lorentzstraat.

Zoals nu al in De Klomp, zullen we ook in Ede elke avond tot 19.00 uur geopend zijn. Daarnaast kunt u ook op zaterdagmiddag tijdens ons inloopspreekuur of op afspraak terecht. Over laagdrempeligheid gesproken!

Na maanden van hard bouwen hopen we donderdag 30 juni 2016 echt open te gaan. Iedereen is dan van harte uitgenodigd om met eigen ogen te komen zien, wat we hier voor u en uw huisdier kunnen betekenen. We zullen deze dag van 9.00-21.00 open zijn, om samen met Zoo&Zo u een ongekende dierenbeleving te laten meemaken. Houd social media en de lokale kranten de komende maand goed in de gaten voor meer info over de feestelijke opening!

< Captain is onze patiënt van de maand juni! Juni chipmaand! >

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.