Wel of niet verzekeren?

11 September, 2017 09:00

Wel of niet verzekeren?

Wel of niet verzekeren? Zelf geld opzij leggen of een ziektekostenverzekering voor uw huisdier afsluiten? Aan u de keuze.
Net als voor uzelf kunt u ook voor uw huisdier een ziektekostenverzekering afsluiten. Medische kosten ten gevolge van een ziekte, aandoening of ongeval worden dan vergoed. De diergeneeskunde is volop in ontwikkeling en er is steeds meer mogelijk. De dierenarts kan veel betekenen voor uw huisdier. Bijna iedere ziekte of aan- doening is tegenwoordig goed te behandelen. De kosten kunnen echter fors oplopen.

Het is daarom van belang om ook aan de medische zorg voor uw huisdier te denken. U kunt natuurlijk zelf geld opzij leggen, maar het is vaak lastig om in te schatten hoeveel een behandeling kost. Een uitgebreide operatie of medicatie voor ziekten kan wel honderden of zelfs duizenden euro’s kosten. Een huisdierenverzekering biedt uitkomst. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd tegen de kosten van de dierenarts. Een geruststellende gedachte!

Via Petplan kunnen we u een maand gratis verzekeren aanbieden, zonder er direct aan vast te zitten! Uw dier dient eerst door een dierenarts nagekeken te worden, bestaande problemen zullen uitgesloten worden. Interesse? Vraag ons naar de voorwaarden.

Vergelijk hier de verschillende huisdierverzekeringen

< Save the date: 24 maart 2018 vieren wij feest! Zomeractie verlengd t/m september! >

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.