Patiëntenzorg

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor de zorg van uw paard. Naast de behandeling bij ziekten en spoedgevallen bieden wij ook een uitgebreid pakket in advisering en begeleiding van uw dier. Binnen ons team hebben enkele dierenartsen en assistenten zich speciaal toegelegd op de geneeskunde van het paard. Hiervoor volgen zij regelmatig nascholing op dit gebied, maar zijn zij ook in hun vrije tijd actief in de paardensport en –fokkerij.

Van hoestende paarden tot zwakke veulens; voor elk ziek paard staan wij klaar! Na een uitgebreid lichamelijk onderzoek zullen we samen met u een duidelijk behandelplan opstellen.  Ook kreupele paarden zijn helaas geen zeldzaamheid. Zowel recreatie- als sportpaarden kunnen kreupel raken van vele verschillende aandoeningen aan het bewegingsstelsel. U kunt hierbij denken aan een hoefzweer, maar ook aan een aandoening van één van de pezen of ligamenten van de benen.

Met dank aan onze uitgebreide praktijk zijn er ook binnen de paardengeneeskunde talloze mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan bloedonderzoek wat direct in ons eigen lab uitgevoerd kan worden, maar ook een uitgebreide apotheek waardoor medicijnen vaak direct leverbaar zijn.

Uiteraard kunnen wij bij u langskomen om uw paard te onderzoeken of behandelen, maar schroom vooral ook niet om ons te bellen! Ook met vragen over voeding, huisvesting etc. kunt u altijd vrijblijvend bij ons terecht.        

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.