Miriam van Leijen

Vanaf 2021 mag ik mij vol trots voorstellen als: Miriam van Leijen, assistente de Klomp dierenartsen! Op dit moment werk ik eigenlijk in alle vestigingen. Hiervoor ben ik ruim 2,5 jaar met plezier werkzaam geweest in Scherpenzeel, maar ik merkte toch dat ik het miste om in een team te werken en ik moet zeggen: ik voel me hier vanaf dag 1 al thuis!

Ik woon in Harskamp met mijn 4 degoes Mello, Tucker, Quinn en Rio en mijn 2 katers Toby en Otis. In mijn vrije tijd klus ik graag in mijn huisje (er kan altijd iets een andere kleur geschilderd worden of een nieuw decoratie dingetje gemaakt worden), schilder of teken ik graag, vind ik het leuk om muziek te maken(piano, ukelele, saxofoon..) of te mountainbiken. Dingen met vrienden ondernemen, reizen, lekker koffieleuten, serie kijken en genieten van de natuur vind ik ook geweldig. Eigenlijk teveel hobby’s om op te noemen, maar één van mijn favorieten is bezig zijn met dieren.

Werken met dieren (en hun baasje) is een grote passie van mij en daarom werk ik met veel plezier bij De Klomp dierenartsen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.