Dr. L.C. (Lotte) Hardeman

Na mijn afstuderen in 2013 ben ik direct gestart als dierenarts bij De Klomp Dierenartsen. In de beginperiode heb ik ook even bij de gezelschapsdierenafdeling bijgesprongen, maar nu kan ik mij volledig richten op hetgeen waar ik voor opgeleid ben: de paardengeneeskunde. Dit varieert van kreupele paarden tot gebitsbehandelingen en klinische keuringen, heel gevarieerd dus! Uiteraard volg ik zeer regelmatig nascholingen over verschillende aspecten van de paardengeneeskunde en heb ik geregeld bespreking met paardendierenartsen van andere praktijken. Zo kunnen ervaringen uitgewisseld worden en blijf ik op de hoogte van de laatste onderzoeken en ontwikkelingen.

Naast mijn werkzaamheden als dierenarts heb ik de afgelopen jaren ook gewerkt aan mijn promotieonderzoek naar hoefbevangenheid bij het paard aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. In maart 2016 heb ik mijn proefschrift met succes verdedigd en mag ik zelfs de doctorstitel voor mijn naam op de brievenbus zetten!

Mijn vrije tijd besteed ik -hoe kan het ook anders- voornamelijk aan mijn eigen paarden waarmee ik ook regelmatig op concours te vinden ben. Ook koken is een grote hobby, net als lange wandelingen maken met onze hond Guus.

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.