Marjan van As

Sinds de opening in 2008 van De Klomp Dierenartsen in De Klomp, ben ik als dierenartsassistente bij de praktijk komen werken. Mijn liefde voor mens en dier deed mij na 25 jaar beslissen om mijn commerciële-administratieve functie in te ruilen voor een baan in een dierenartspraktijk. In 2009 heb ik mijn diploma ‘paraveterinair dierenartsassistente’ gehaald. Sindsdien is elke werkdag een feestje voor mij! Het werk als paraveterinair is afwisselend en geeft mij veel voldoening. Het feit dat ik in mijn functie een bijdrage kan leveren aan de gezondheid en het geluk van uw huisdier en u als klant, werkt voor mij erg bevredigend. Ik informeer u, als klant, graag over de mogelijkheden binnen onze praktijk en geef graag adviezen over bijvoorbeeld preventieve zorg. Het junior-care programma voor jonge honden, welke ik wekelijks geef, is een voorbeeld hiervan.

Mijn paradepaardje binnen de praktijk is ‘kattengedrag’. Sinds het voorjaar van 2016 ben ik gediplomeerd kattengedragstherapeute. Met mijn verworven kennis, adviseer en begeleid ik klanten bij probleemgedragingen van hun kat(ten), zodat zij weer een goede band met hun geliefde huisdier krijgen. Ook door aanpassingen in de praktijk aan te brengen, zoals een speciale ‘kattenparkeerplaats’ in de wachtruimte en een aparte opname voor katten, zorgt onze praktijk ervoor dat uw kat zich bij ons minder gestrest voelt.

Uiteindelijk is mijn streven om ieder huisdier zich op zijn gemak te laten voelen en iedere klant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Ik ontmoet u graag in onze praktijk in De Klomp!

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap