Marleen van Gessel

Mijn naam is Marleen van Gessel en sinds oktober 2014 ben ik werkzaam als dierenartsassistente bij de Klomp dierenartsen. U zult mij voornamelijk tegenkomen op onze locatie op De Klomp en op onze locatie in Elst (Gld). In september 2015 ben ik begonnen met de opleiding paraveterinair, deze hoop ik in juli 2016 af te ronden.

Dagelijks met dieren aan het werk zijn was voor mij vanaf jongs af aan al een droom. Ik heb jaren lang in een dierenpension gewerkt en werk nu ook nog 1 dag in de week in mijn eigen trimsalon.

Ik woon samen met mijn vriend Nick, onze siamees Muts en onze Toller Medoc in Veenendaal. Dit jaar verwachten wij onze eerste kindje er komt dus een spannende maar mooie tijd aan voor ons!

In mijn vrije tijd rijd ik graag paard op mijn 9 jarige Andalusiër Bentley, sinds vorig jaar zijn we ook fanatiek begonnen aan dressuurwedstrijden maar dit staat omdat ik in verwachting ben op dit moment op een laag pitje.

Ik hoop u graag een keertje te zien op onze praktijk!

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap