Miriam van Leijen

Sinds 2021 mag ik mij vol trots voorstellen als: Miriam van Leijen, assistente bij de Klomp Dierenartsen! Ik werk eigenlijk op alle vestigingen maar vooral in Ede. Hiervoor ben ik ruim 2,5 jaar met plezier werkzaam geweest in Scherpenzeel, maar ik merkte toch dat ik het miste om in een team te werken en ik moet zeggen: ik voel me hier vanaf dag 1 al thuis!

Ik woon in Harskamp met mijn vriend en 3 katten Toby, Otis en Zora. In mijn vrije tijd ga ik graag boulderen of naar concerten, vind ik het leuk om muziek te maken (piano, zingen, ukelele, saxofoon..) of te schilderen en tekenen. Dingen met vrienden ondernemen, reizen, lekker koffieleuten, serie kijken en genieten van de natuur vind ik ook geweldig. Eigenlijk te veel hobby’s om op te noemen, maar één van mijn favorieten is bezig zijn met dieren.
Werken met dieren (en hun baasje) is een grote passie van mij en daarom werk ik met veel plezier bij De Klomp dierenartsen.

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap