Noor Knook

Mijn naam is Noor Knook. In 2014 ben ik begonnen met de opleiding Dier en Management op het Groenhorst College in Barneveld. Ik wilde graag in de praktijk met dieren gaan werken. Na het behalen van mijn diploma had ik besloten door te gaan studeren als paraveterinair. Begin 2017 heb ik twee maanden stage gelopen bij de Klomp Dierenartsen. Na mijn stage ben ik gebleven als assistent voor in de vakanties en als weekendkracht. Met name het persoonlijke contact en het helpen van mens en dier geeft mij veel voldoening. Vandaar dat ik door ben gaan studeren aan het HBO in de richting van Docent en kennismanager in de richting recreatie en gezelschapsdieren. Na 3 jaar op een middelbare school te hebben gewerkt als docent biologie en dier ben ik sinds begin 2022 volledig gaan werken bij de Klompdierenartsen. Hier ben ik voornamelijk te vinden in de locatie Elst. Daarnaast ben ik in 2022 afgestudeerd kynologisch instructeur en studeer ik nog door voor hondengedragsdeskundige bij Dogvision.
Ik woon in Arnhem met mijn vriend en mijn Hollandse herder. In mijn vrije tijd geef ik af en toe lessen over honden trainen, train ik mijn eigen hond graag en maak ik vaak lange wandelingen.
Graag tot ziens op de praktijk!

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap