Rea Witjes

Hoi allemaal,
Mijn naam is Rea Witjes en sinds april 2022 ben ik werkzaam bij De Klomp Dierenartsen! Twee jaar geleden besloot ik mij te laten omscholen naar Paraveterinair Dierenartsassistent. Inmiddels zit ik in de afrondende fase van de verkorte opleiding tot Paraveterinair bij het Aeres Training Centre in Barneveld. Ik ben nog steeds erg blij met mijn keuze tot omscholing en ga elke dag met veel plezier naar de praktijk!

Ik vind de zorg voor grote én kleine dieren interessant en leuk. Zelf woon ik in Nijmegen met mijn Russische dwerghamstertje Tina. Ik heb haar via Dierenambulance Nijmegen, waar ik een paar jaar vrijwilliger ben geweest in de dierverzorging. Ook heb ik recent vrijwilligerswerk gedaan bij een honden rescue centre in Ibiza, Spanje. Dit was naast een hele leuke ervaring ook erg leerzaam op het gebied van hondengedrag en het trainen en van getraumatiseerde honden. In mijn vrije tijd volleybal ik graag en ga ik graag op reis naar zonnige landen.

U zult mij voornamelijk gaan zien bij De Klomp en Elst. Tot snel!

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap