Roeline van Bragt

Mijn naam is Roeline van Bragt. In 2013 begon ik de opleiding tot Paraveterinair Dierenartsassistent. Bij De Klomp Dierenartsen deed ik mijn eerste praktijkervaring op gedurende een leerzame en leuke stage. Mijn diploma heb ik in juli 2015 behaald. Bij een collega dierenarts vond ik meteen een werkplek waarmee De Klomp even naar de achtergrond verdween. Even maar.. want sinds 2016 ben ik weer terug bij De Klomp Dierenartsen, waar u mij vooral tegen zult komen op de locatie in Ede.

Het gedrag van honden vind ik erg interessant. In juli 2022 ben ik afgestudeerd als Kynologisch Gedragstherapeut. Vanaf 2023 heb ik hierin een eigen bedrijf: Ken je hond. In de basis gaat het om gedragstherapie, maar wie weet.. mogelijk komt er in de toekomst uitbreiding met meer aanbod.

Naast mijn werk ben ik actief met Rena, mijn Oudduitse Herder. Samen hebben we al veel trainingen gevolgd en zijn actief in het detectie speuren.

Het werk als Paraveterinair doe ik na zoveel jaren nog steeds met plezier. Graag ontmoet ik u en jou in onze praktijk!

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap