Sanne Rekers

Mijn naam is Sanne, in december 2015 begonnen als stagiaire bij de Klomp dierenartsen en sinds juli 2016 werkzaam bij de vestiging in Elst. Op zaterdagen kunt u mij ook tegenkomen op onze hoofdvestiging in de Klomp en af en toe in Ede.

Ik woon in Driel met mijn man, dochter en onze chihuahua’s: Jamie en Teun. In mijn vrije tijd ga ik er graag met de honden op uit, het liefste ga ik uren wandelen in mooie natuurgebieden. Ook fotograferen is één van mijn hobby’s, voornamelijk de honden worden vaak op de foto gezet.

In 2011 heb ik de opleiding ‘dierverzorging’ afgerond, ik ben toen aan het werk gegaan bij een dierenpension in Elst, waar ik zo’n vijf jaar gewerkt heb. Ik wilde graag verder leren en was op zoek naar meer uitdaging, daarom besloot ik in 2015 te starten met de opleiding tot ‘Paraveterinair’ bij het Cursuscentrum Dierverzorging in Barneveld. Een hele goede keuze want het werk als paraveterinair bevalt mij heel erg goed! De afwisseling, het contact met mens en dier, iedere dag is weer anders en dat vind ik erg leuk. Ik hoop dit werk dan ook nog heel lang te mogen doen.

Graag tot ziens op de praktijk!

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2023 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap