Dr. M. (Marijke) Lub

Mijn naam is Marijke Lub. In 2002 ben ik in Utrecht afgestudeerd als gezelschapsdieren. Voordat ik diergeneeskunde ging studeren, heb ik medische biologie gestudeerd en heb dit afgesloten met een proefschrift. Diergeneeskunde was als kind al mijn passie en na mijn studie en promotie in de biologie, was ik dolblij dat ik werd ingeloot voor diergeneeskunde. Ik heb er nooit spijt van gehad. De omgang met dier en mens in de praktijk geeft veel voldoening.
Ik ben inmiddels al heel wat jaartjes werkzaam bij De Klomp Dierenartsen. Met leuke klanten, lieve patienten en fijne collega´s, bevalt het mij nog steeds heel goed. U kunt mij meestal vinden op de locatie in de Klomp of op de locatie bij Zoo&zo.
Ik woon in Ede en ben getrouwd met Marcel. Ons gezin is verrijkt met 2 kinderen (pubers) Sara en Gijs. Het huishouden wordt compleet gemaakt met onze 4 Maine Coons: Natchos , mevr. Kip, Amfissa, Delphi en onze Welsh Springer Spaniel, genaamd Stitch.
Naast mijn drukke bestaan als dierenarts probeer ik tijd vrij te maken voor mijn familie, wandelen met de hond en ook af en toe sporten (spinnen). Ook vind ik het leuk om nieuwe gerechten te bereiden in de keuken.
Wie weet tref ik u en uw dier een keer op onze leuke praktijk.

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap