Drs. D. (Dewi) Timmers

Mijn naam is Dewi Timmers en sinds september 2021 ben ik te vinden op de verschillende locaties van De Klomp Dierenartsen!
Al van kinds af aan had ik een grote passie voor dieren en was ik geïnteresseerd in geneeskunde, het was dan ook al snel duidelijk dat ik dierenarts wilde worden. Sinds 2021 is deze droom uitgekomen en ben ik afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik 2 jaar gewerkt in een spoedkliniek in Nieuwegein en daar ervaring opgedaan met allerlei eerste- en tweedelijns spoedpatiënten.
Op dit moment woon ik in de mooie binnenstad van Utrecht, samen met drie vriendinnen. Helaas heb ik nu zelf geen huisdieren, maar dit zal in de toekomst zeker veranderen! Tot die tijd knuffel ik graag met alle dieren die langskomen op de praktijk. In mijn vrije tijd ben ik in de zomer te vinden op mijn skates of op de tennisbaan, en in de winter zoek ik graag de sneeuw op om te gaan skiën.
Ik kijk ernaar uit om u en uw dier te ontmoeten in de spreekkamer!

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap