Drs. E.R. (Eva) Steur

Mijn naam is Eva Steur en sinds augustus 2015 werk ik als dierenarts Gezelschapsdieren bij De Klomp Dierenartsen. U zult mij vooral tegenkomen op de vestiging in Ede (naast Zoo&Zo) en op onze hoofdvestiging in De Klomp. Ik geniet ontzettend van mijn werk als dierenarts, geen enkele dag is hetzelfde en ik haal veel voldoening uit de omgang met zowel de dieren als de diereigenaren.

Mijn vriend Tom en ik zijn onlangs naar Ede verhuisd met onze kater Katou. In mijn vrije tijd ben ik veel in de keuken te vinden. Ik vind het heel leuk om uitgebreid te koken en om lang te tafelen met vrienden of familie. Vooral na een drukke werkdag, vormt koken voor mij echt een rustmomentje.
Daarnaast vind ik het erg leuk om paard te rijden, op dit moment rij ik een keer per week op ijslandermerrie Minning. Ik hou met name van buiten rijden, we gaan dan ook regelmatig het bos in om een mooie rit te maken.

Ik hoop u snel tegen te komen op de praktijk!

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap