Drs. E. (Emma) Warburton

Hallo! Mijn naam is Emma Warburton en sinds maart 2022 ben ik aangesloten bij het team De Klomp dierenartsen. U zult mij vooral treffen op hoofdvestiging De Klomp en onze vestiging in Ede.

Op mijn vierde wist ik het zeker. Ik moest en zou dierendokter worden! Tijdens mijn studie heb ik genoten van alle patiënten die voorbij kwamen. Gedurende mijn master diergeneeskunde in Utrecht werkte ik in mijn vrije tijd bij een spoed- en verwijskliniek in Amsterdam en bij een eerstelijns kliniek in de Bilt om zo nog meer ervaring op te doen. Ik hou van de afwisseling die ons vak te bieden heeft. Geen dag en geen dier is hetzelfde!

Ik woon momenteel met mijn vriend, katten (Abby en Ziva) en hond (Cody) in het centrum van Zeist. In mijn vrije tijd geniet ik ontzettend van wandelen in de natuur, lezen met een goede kop koffie en afspreken met vrienden en familie. Samen met Cody ben ik ook actief in de hondensport.

Ik hoop u snel te ontmoeten in onze gezellige praktijk!

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap