Drs. J.W. (Wico) Teeuw

In 1999 ben ik in Utrecht afgestudeerd als dierenarts. Op dat moment bestond voor iedere student de opleiding nog uit aandacht voor zowel Landbouwhuisdieren als Gezelschapsdieren. Direct na mijn studie kon ik aan de slag in een kleine praktijk, waar we de meest voorkomende diersoorten behandelden. Een allround ervaring, die mij later goed van pas bleek te komen.

Vanaf 2004 heb ik de overstap gemaakt naar deze regio en ben gaan werken bij de voorloper van De Klomp Dierenartsen:  Praktijk Ederveen-Lunteren. Vanaf het eerste moment heb ik naast werkzaamheden in de Landbouwhuisdieren en paarden de gezelschapsdierenafdeling verder ontwikkeld. Deze ontwikkeling kwam in een stroomversnelling toen we in 2008 onze nieuwe praktijk: “De Klomp Dierenartsen” konden openen.

Binnen onze praktijk mag ik iedere dag met veel plezier leiding geven aan ons team van gedreven dierenartsen en assistentes. Door hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen in hun vak, naast het zorgen voor mooie en goed uitgeruste klinieken, is er een hecht team ontstaan dat dag en nacht voor u klaar staat. Een top team met zeer tevreden patiënten en klanten.  Daar krijg ik energie van!

Maar het mooiste van mijn werk vind ik eigenlijk nog steeds om gewoon met de dieren (groot en klein) bezig te zijn en de eigenaren te adviseren.

Ik hoop u in één van onze klinieken eens te mogen ontmoeten.

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap