Drs. L. (Lisette) vd Valk

Mijn naam is Lisette van der Valk. Na mijn afstuderen in 2011 heb ik in twee verschillende gezelschapsdierenpraktijken gewerkt. Vervolgens heb ik 2 jaar gewerkt bij de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam. Een ontzettend leuke werkplek waar ik veel heb geleerd. Sinds mei 2016 was ik, naast mijn werk bij de Spoedkliniek, regelmatig als waarnemer te vinden op alle 3 de vestigingen van De Klomp Dierenartsen. Dit beviel zo goed dat ik in februari 2017 vast in het team van gezelschapsdierenartsen ben komen werken, voornamelijk op de hoofdlocatie in De Klomp.
Het leuke aan werken als dierenarts, is dat je elke dag weer andere dieren en baasjes ziet die allemaal een advies ‘op maat’ nodig hebben. Natuurlijk is het belangrijk om te kijken naar wat het beste is voor elk dier, maar dit moet ook passen bij de wensen en mogelijkheden van de baasjes.
Mijn diergeneeskundige interesse ligt bij de interne geneeskunde en echografie. Daarnaast vind ik het een uitdaging om angstige of gestreste katten op de praktijk zo op hun gemak te stellen dat zij zich met zachte hand laten onderzoeken en behandelen.
Zelf heb ik twee katten, zwart-witte kater Flip en schildpadpoes Nelle. In de zomer zijn ze veel buiten te vinden, maar in de winter liggen zij bij voorkeur urenlang op de bank te luieren voor de houtkachel. Mijn vrije tijd vul graag met koken/bakken, een boek lezen, dingen ondernemen met mijn vriend en onze 3 kinderen of gezelligheid met vriendinnen.
Tijdens mijn studententijd heb ik meerdere reizen gemaakt, zowel binnen als buiten Europa, waaronder een prachtige reis naar Nieuw Zeeland. Ik droom erover om in de toekomst samen met mijn gezin dit geweldige land nog eens te bezoeken. Tot die tijd halen we ons hart op in de natuur rondom onze woonplaats Leersum…
Tot ziens op onze praktijk!

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap