Drs. P. (Paulien) Martijn

Mijn naam is Paulien Martijn. Ik ben in 2011 als dierenarts afgestudeerd aan de universiteit Utrecht. Vanaf half juni 2018 ben ik werkzaam bij De Klomp Dierenartsen. De jaren hiervoor heb ik met veel plezier op praktijken in Voorschoten-Leidschendam, Leiden en Hilversum gewerkt, maar toen kwam er mooie nieuwe uitdaging op mijn pad en kon ik bij De Klomp komen werken wat ook nog eens veel dichter bij huis is.
Ik ben dol op katten en zie ze dan ook graag voorbij komen in de spreekkamer. Verder werk ik graag met mijn handen en ben dan ook met plezier in de operatiekamer te vinden. Maar ook de baasjes en hun dieren in de spreekkamer zou ik niet willen missen, want die variatie en het contact met mens en dier maakt dit beroep zo leuk!
Ik woon samen met mijn gezin en kat Toetje in Leusden en ben moeder van 3 kinderen. Hoewel er veel tijd gaat naar mijn werk en gezin probeer ik ook thuis creatief bezig te zijn. Ik schilder graag, maar ik lees ook net zo graag een boek, maak lekkere gerechten in de keuken of werk met mooi weer in de tuin.
U zult mij waarschijnlijk vooral op de vestiging in De Klomp tegenkomen.
Tot ziens in de praktijk!

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap