Drs. R. (Rachel) Paar

Mijn naam is Rachel Paar. Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in alles wat met dieren te maken heeft, van klein tot groot en van levend tot (soms) ook dood. Het was dan ook voor niemand een verrassing toen ik in 2010 begon met de opleiding Diergeneeskunde.

In september 2017 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdierenarts. Na wat korte omzwervingen in zowel binnen- als buitenland, heb ik in 2018 mijn plek gevonden binnen het fantastische team van De Klomp Dierenartsen, waar ik nog altijd met veel plezier werk. U zult mij vooral tegenkomen in de kleinere vestigingen Ede en Elst, maar af en toe ben ik ook te vinden op de hoofdlocatie in De Klomp.

Om iets dichter bij mijn werk te wonen ben ik in 2019 vanuit Utrecht naar De Klomp zelf verhuisd, waar mijn twee katten dagelijks zorgen voor heel veel gezelligheid (en af en toe een kapotte vaas) in huis. In mijn vrije tijd houd ik ervan om gezellig met vrienden erop uit te gaan, of dit nou een grote reis is of gewoon samen een terrasje pakken of een film kijken. Ook ben ik niet vies van een ontspannende natuurwandeling (liefst als de zon schijnt) of een goed boek op zijn tijd.

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap