Dierenarts voor Arnhem-Zuid

Bent u op zoek naar een professionele dierenarts dichtbij Arnhem-Zuid? Bij De Klomp Dierenartsen werken uitsluitend ervaren dierenartsen die uitgebreid de tijd nemen voor u en uw gezelschapsdier. U bent van harte welkom in onze dierenkliniek aan de rand van Arnhem-Zuid.

  • 24/7 spoedlijn031 857 1457
  • Vakkundig en vast team dierenartsen
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Samen met Trimsalon en DierenspeciaalzaakDierenspecialisten Overbetuwe

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 14.00 – 17.00 uur

Let op: alle inloopspreekuren zijn komen te vervallen. Behandelingen vinden alleen op afspraak plaats.

Neem een kijkje in onze kliniek nabij Arnhem-Zuid

De voorzijde van de dierenartsenpraktijk
De ingang via de dierenspeciaalzaak
De wachtruimte
De balie
De spreekkamer
De voorbereiding en röntgen
De opname
De operatiekamer
M. Zwartkruis

‘Vandaag weer geweest met m’n 2 hondjes. Super fijn geholpen. Erg relaxt en er word rustig de tijd genomen voor mijn zenuwachtige honden haha. Dankjewel!!’

S. Bing

‘Super vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Toen ik was aangekomen was de arts die gespecialiseerd was in vogels helaas niet meer aanwezig. De andere arts heeft vervolgens alles uit te kast getrokken om mijn vogeltje te onderzoeken en te behandelen. Bedankt!’

K. Hendriksen

‘Ik woon loodrecht tegenover een andere dierenartsen praktijk maar breng mijn dieren het liefst naar de Klomp dierenartsen. Vriendelijk, meelevend en specialistisch personeel. Duidelijk een hart voor dieren. Erg tevreden!’

De Klomp Dierenartsen is er voor elk dier in Arnhem-Zuid

We vinden het belangrijk dat we al uw dieren op de beste manier kunnen behandelen en verzorgen. Daarom zijn we niet alleen gespecialiseerd in gezelschapsdieren, zoals hondenkatten en konijnen, maar ook in paarden en landbouwhuisdieren.

Daarnaast werken we met een vast team van dierenartsen, waardoor de arts bekend is bij uw dierenvriend en op de hoogte is van alles wat er mogelijk speelt.

Actuele tarieven van onze dierenartsen nabij Arnhem-Zuid

Wilt u weten welke tarieven we hanteren voor onze diensten voor gezelschapsdieren bij De Klomp Dierenartsen nabij Arnhem-Zuid? Bekijk dan onze pagina met tarieven. Voor de tarieven rondom paarden en landbouwhuisdieren neemt u contact met ons op.

Maak een afspraak bij onze dierenkliniek nabij Arnhem-Zuid

Wilt u een afspraak maken, zodat u met uw huisdier kunt langskomen voor een controle of een behandeling? Neem contact met ons op via 026 474 2408 of ons contactformulier.

Bericht sturen via WhatsApp

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via WhatsApp. Zo kunt u gemakkelijk uw vragen stellen en foto’s sturen indien nodig. U bereikt ons van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op 06 –83494681 Als u buiten deze tijden om een bericht stuurt, krijgt u de volgende dag zo spoedig mogelijk antwoord.

U kunt ons een bericht sturen via WhatsApp met vragen over uw gezelschapsdieren.

Neem contact met op ons

Heeft u nog vragen over onze dierenartsenpraktijk nabij Arnhem-Zuid of wilt u graag een afspraak inplannen? Neem gerust contact met ons op via 026 474 2408 of ons contactformulier.


    © Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap