Roeline van Bragt

Van stagiair tot paraveterinair..

Mijn naam is Roeline van Bragt. In 2013 begon ik de tweejarige opleiding tot Paraveterinair Dierenartsassistent. Bij De Klomp Dierenartsen deed ik mijn eerste praktijkervaring op gedurende een leerzame en leuke stage van acht weken. Mijn diploma Paraveterinair Dierenartsassistente heb ik in juli 2015 behaald.

Bij een collega dierenarts vond ik meteen een parttime baan. Daarmee verdween De Klomp Dierenartsen even naar de achtergrond. Even maar, want in mei 2016 werd ik uitgenodigd voor een gesprek. De verschillende vestigingen in Ede van De Klomp Dierenartsen werden fors uitgebreid op een nieuwe locatie naast de Zoo&Zo Dierenspeciaalzaak in Ede. De baan die mij daar werd aangeboden, nam ik maar wat graag aan. Ik geniet enorm van dieren zorg en liefde geven. Voor mij staan liefdevolle zorg voor het dier en persoonlijke aandacht voor de klant bovenaan. 

Het gedrag van honden vind ik erg interessant en ik wil me daar graag verder in ontwikkelen. Per september 2018 ben ik daarom gestart met een opleiding in hondengedrag bij Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum. Op deze manier wil ik graag meer met hondengedrag gaan doen, wellicht in de dierenartsenpraktijk of daarbuiten.

Naast mijn werk ben ik actief met Rena, mijn Oudduitse Herder. Zij is enorm leergierig en enthousiast, gaat geen uitdaging uit de weg en ontdekt graag nieuwe spelletjes. Samen hebben we al veel trainingen gevolgd en zijn van plan daar mee door te gaan. Momenteel volgt Rena de opleiding detectie speuren. Zij verveelt zich niet snel, want fietsen, wandelen en actief erop uit trekken, vindt ze geweldig.

Graag ontmoet ik u en jou in onze praktijk!

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.