Roeline van Bragt

Van stagiair tot paraveterinair..

Mijn naam is Roeline van Bragt. In 2013 begon ik mijn tweejarige opleiding tot Paraveterinair Dierenartsassistent. Bij De Klomp Dierenartsen deed ik mijn eerste praktijk ervaring op en heb ik acht leerzame en leuke weken stage gelopen. In juli 2015 heb ik mijn diploma Paraveterinair Dierenartsassistente gehaald.

Bij een andere dierenarts vond ik meteen een parttime baan, daarmee verdween De Klomp Dierenartsen even naar de achtergrond. Ja even, want in mei 2016 kreeg ik een uitnodiging voor een gesprek. Het betrof de forse uitbreiding op de locatie in Ede. De baan die mij werd aangeboden, nam ik maar wat graag aan. Ik werk nu fulltime in deze twee functies. Voor De Klomp Dierenartsen ben ik vooral werkzaam op de nieuwe locatie in Ede. Ik geniet er enorm van om dieren zorg en liefde te geven. Voor mij staan liefdevolle zorg voor het dier en persoonlijke aandacht voor de klant bovenaan.

Naast mijn werk ben ik heel actief met Rena, mijn Oudduitse Herder. Zij is enorm leergierig en enthousiast, gaat geen uitdaging uit de weg en ontdekt graag nieuwe spelletjes. Samen hebben we al veel trainingen gevolgd en zijn van plan daar mee door te gaan. Fietsen, wandelen en actief erop uit trekken vindt ze geweldig.

Ik hoop u te ontmoeten in onze praktijk!

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.