Preventieve zorg Konijn & Knaagdier

Voorkomen is beter dan genezen!

Een belangrijke taak van ons als dierenarts is de preventieve zorg van uw huisdier, oftewel het voorkomen dat hij/zij ziek wordt.

Hiervoor bieden wij een uitgebreid pakket aan mogelijkheden:

Gezondheidscontrole
Omdat dieren niet kunnen praten en ziektes niet altijd duidelijk zichtbaar hoeven te zijn, is een jaarlijkse gezondheidscontrole belangrijk. Dit wordt vaak gecombineerd met de vaccinatie.

Jaarlijkse vaccinatie
Voor verschillende levensbedreigende ziektes, die nog steeds voorkomen, kunnen we uw dier beschermen middels vaccinatie (enten). Uw dier wordt ‘op maat’ gevaccineerd, afgestemd op de individuele situatie. Lees meer over de vaccinatie van uw hondkat of konijn.

Bescherming tegen parasieten (luizen, mijten, schimmels)

Goede voeding
Voor onze gezondheid is goede voeding belangrijk, maar dat geldt natuurlijk ook voor uw huisdier! Elk dier heeft zijn/haar eigen specifieke behoeftes, jonge dieren hebben bijvoorbeeld een andere voersamenstelling nodig dan senioren of drachtige dieren, dieren met overgewicht hebben juist veel minder nodig. Er is een grote diversiteit aan voedingen voor dieren verkrijgbaar, wisselend van samenstelling en kwaliteit. Voor advies over de juiste voeding voor uw dier bent u bij ons aan het juiste adres, ook kunnen we u begeleiden als uw huisdier wat gewicht kwijt moet.

© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2024 | Privacyregelement | Cookie settings Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap