Afscheid Shalina Kerkhoff

29 Augustus, 2015 08:47

Na ruim 4 ½ jaar bij ons naar volle tevredenheid te hebben gewerkt, zal collega dierenarts Shalina Kerkhoff per 1 september onze praktijk verlaten. Wat ons betreft had ze nog vele jaren binnen onze praktijk kunnen doorwerken, maar om persoonlijke redenen heeft Shalina ervoor gekozen haar loopbaan buiten de praktijk voort te zetten.

In de afgelopen jaren hebben wij Shalina leren kennen als een gedreven dierenarts die binnen het (mannelijke) landbouwhuisdierenteam haar ´mannetje´stond. Wij hopen dat ook van harte dat ze binnen haar nieuwe werkkring met plezier zal werken en wensen haar zowel persoonlijk als in haar werk al het goede toe.

Als team van De Klomp Dierenartsen zullen wij er alles aan doen om de werkzaamheden van Shalina zo geruisloos mogelijk over te nemen. Als u vragen of opmerkingen hierover hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Namens de Klomp Dierenartsen,

Adriaan van Walderveen & Wico Teeuw

======================================

December 2010 ben ik de De Klomp Dierenartsen komen werken. Een praktijk met vier veeartsen en een gezelschapsdierenarts. In de afgelopen jaren heb ik de praktijk zien groeien van een kleine plattelandspraktijk naar de praktijk zoals die nu is....een praktijk om trots op te zijn.

Een ding is al die jaren hetzelfde gebleven en dat zijn de veehouders waar ik met veel plezier mee heb gewerkt. Soms voor een 'standaardklusje', soms voor een geval war het zweet je van op de rug komt te staan. Beide heb ik altijd met veel plezier gedaan.

Toch ga uk de praktijk per 1 september verlaten om weer een nieuwe stap te zetten. Dit niet omdat het werk mij niet bevalt, maar om privé redenen. Ik wens jullie alle succes toe! Gelukkig kunnen jullie voor alles altijd blijven vertrouwen op De Klomp Dierenartsen. Daar staat een geweldig team voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Shalina Kerkhoff

 

< Eindstand VaccinatieActie St. DIO Verlengde openingstijden locatie De Klomp! >

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.